Priser

Priser

Teknisk SEO & Linkbuilding

Jeg arbejder med faste månedlige pakker, som jeg kombinerer teknisk SEO med mit speciale: linkbuilding. Disse to faktorer er uadskilleligt sammenflettet. Hvis den ene ikke fungerer korrekt (mindre fejl kan have store konsekvenser), opnår du aldrig succes. Derfor kombinerer jeg disse færdigheder i mine pakker og prøver at gøre dette så gennemsigtigt som muligt.

Linkbuilding Pakker

Et fast antal links til en fast pris, det er, hvad virksomhedsejere ofte er på udkig efter. Det er ikke noget problem for mig at tilbyde disse konkurrencedygtige priser (jeg ejer en database med mange tusinder af backlinks), men dette er ikke essensen ved linkopbygning. Disse ‘overkommelige’ linkpakker tilbyder midlertidig forbedring, men mønstrene er nemme at genkende for Google, og de er ikke gode på lang sigt.

Mine Pakker

De pakker, jeg tilbyder, er opdelt i arbejdstid og et X-beløb til backlinks for at gøre ydelserne så gennemsigtige som muligt. Jeg bruger X-beløbet til at købe links til dit websted. Hver branche er forskellig og kræver en anden strategi til generering af backlinks. Alle de teknikker, jeg bruger, er White Hat. Ved større opdateringer bruger jeg X-beløbet til at håndtere opdateringen. Dette er normalt en meget arbejdskrævende proces, og jeg giver dig en rettidig heads-up. All-round pakkerne er relativt attraktive med hensyn til pris. Omkostningerne frbundet med ansættelse af din egen SEO-specialist er i gennemsnit mellem EUR 3.000 og EUR 4.500 om måneden – og det beløb omfatter ikke andre arbejdsgiveromkostninger, værktøjer og backlinks.

SEO Og Linkbuilding Pakker

Basic
Pr. Måned
€2000
Gennemsnitlig konkurrence
Arbejdstid 12 Time
Backlink-Budget EUR 1000
Konkurrenter 3 Konkurrenter
Søgeord 3 - 5
Rapporter Månedligt
Mere info
Business
Pr. Måned
€3000
Stærk konkurrence
Arbejdstid 20 Time
Backlink-Budget EUR 1500
Konkurrenter 5 Konkurrenter
Søgeord 5 - 10
Rapporter Månedligt
Mere info
Pro
Pr. Måned
€5000
International
Arbejdstid 35 Time
Backlink-Budget EUR 2500
Konkurrenter 10 Konkurrenter
Søgeord Ubegrænset
Rapporter Månedligt
Mere info