Om Mig

Om Mig

I 2005 startede jeg min første online malingsbutik med open-source online shop-systemet ‘Zen Cart’. Efter 18 måneder havde jeg nøgleordet ‘maling’ på andenpladsen bag de største mærker. Desværre var indkøbspriserne på det tidspunkt for høje for mine begrænsede ressourcer, så jeg opgav ideen. Men min passion for linkopbygning og SEO var vakt til live.

Fortsat

I 2007 indgik jeg et samarbejde med en malingsproducent for at starte mit eget malingsmærke og en uafhængig farveprøvebutik ‘Presta Shop’ i 14 lande. Begge onlinebutikker klarede sig ret godt. Men mange bad mig fortsat om at hjælpe dem med at ende højere i Google-søgeresultater, hvilket var meget mere interessant for mig. Det gav mig også mulighed for at kombinere mit arbejde med min passion for rejser. Jeg stoppede med at drive onlinebutikkerne og fokuserede på min passion for SEO og linkopbygning.

Berlin

I 2011 så jeg muligheder i Europas største økonomiske kraftcenter, Tyskland, og flyttede til IKT-hovedstaden Berlin i 2012.  Det lykkedes mig ganske tidligt at nå op på andenpladsen med nøgleordet ‘link building’, og det var sådan, jeg tiltrak kunder. Jeg arbejder stadig med de fleste kunder fra dengang.

Curacao

I 2015 søgte jeg nye udfordringer og emigrerede til Curacao. Halvdelen af tiden boede jeg på Curacao, og jeg delte resten af min tid mellem Berlin og Holland. I 2020 flyttede jeg tilbage til Holland efter otte års rejse rundt om i verden og med mange internationale oplevelser. Naturligvis indgår disse erfaringer også i mit arbejde.

Mine Færdigheder

Min passion for SEO og linkopbygning, hyperfokus, drive, udholdenhed, pragmatisk tænkning, 15 års allround marketingerfaring, humor og kreativitet er egenskaber, der er nyttige og tjener mig godt i dette erhverv. De giver mig mulighed for konsekvent at levere overraskende løsninger, der hjælper dig med at ligge foran konkurrenterne. Alle de færdigheder, jeg mestrer i forhold til SEO er selvlærte over 15 år, og jeg er temmelig allround, når det kommer til online marketing.